Thuis

Shanghai Runkey Biotech Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Shanghai Runkey Biotech Co., Ltd.

Als het leiden en professionele leverancier van Vitamine C (Ascorbinezuur), specialiseert Co. van Shanghai zich Runkey Biotech, Ltd in R&D, Verkoop, Distributie en toepassing van vitaminen. Wij concentreren ons op de levering van Vitamine C met uitstekende kwaliteit die op geavanceerde equipements en onze sterke technische sterkte wordt gebaseerd. De certificaten GMP, KOSJER ISO, HALAL zijn ook beschikbaar als onze klantenverzoeken. Onze producten zijn met de norm van USP, BP, EP, FCC etc… in overeenstemming en wijd gebruikt in pharmaceucitals, voedsel, schoonheidsmiddelen en voer. Vele multinationale farmaceutische bedrijven werden aangetrokken door onze goede reputatie en waren gekomen zaken met ons spreken. Voor de goede kwaliteit en de reputatie, heeft onze Vitamine C aan Europa, Noord-Amerika, Azië, Australië, Midden-Oosten en Latijns Amerika verkocht. 

 

„Om de gelijkwaardige innovatieve oplossingen voor de klanten te verstrekken, deel de marktinformatie en help de klanten om waardeverwezenlijking“ te maken is onze opdracht. Onze visie moet „een globale betrouwbare leverancier van de Vitamineoplossing zijn“. 

En onze kerncultuur is „Hartstocht, Innovatie, Integriteit, Dankbaarheid en geeft terug aan de maatschappij“.

 

Shanghai Runkey is werkelijk de beste keus en de partner voor Vitaminen in de wereld. Ik ben zeker dat onze stabiele leveringscapaciteit, uitstekende kwaliteit en professionele dienst u zullen maken een perfecte het kopen ervaring hebben.

 

Wij verheugen ons op het werken van met u en uw geacht bedrijf voor zeer lange termijnen.

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : RUNKEY

Aantal werknemers : 100~120

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

2016 werd Co. van Shanghai Runkey Biotech, Ltd opgericht en hoofdzakelijk handvatten met Vitamine Cproducten.

 

2018 na de ontwikkeling van 3 jaar, bouwt Co. van Shanghai Runkey Biotech, Ltd een sterk verkoopnetwerk en het verkoopvolume is meer dan USD1,000,000.

 

2019 hebben wij uitgevoerd naar meer dan 20 landen met inbegrip van de V.S., Canada, Spanje, etc….

Shanghai Runkey Biotech Co., Ltd.

bedrijfsdiensten

Kwaliteitsborging:

De strikte kwaliteitsbewaking begint van de grondstoffen. Elke partij grondstoffen zal strikt worden getest alvorens op te slaan. De schone productieworkshop en de professionele productieexploitanten zijn basis van goede kwaliteit. De strikte tests van eindproducten zijn guranttee om in de markt te komen.

 

Veilig Vervoer:

Het veilige Vervoer en de goede pakketten zijn de delen van onze professionele diensten. Wij werken vaak het beste logistische bedrijf aan levering samen de goederen in binnenlands. En voor overzeese levering, zetten wij vaak onze goederen op pallets voor het ervoor zorgen van het veilige vervoer in overzees.

 

Hoog - de kwaliteitsdiensten:

Het doel van onze diensten moet u in onze zaken gemakkelijk maken. De klanten zijn onze God en wij proberen altijd ons beste om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Ik geloof onze hoogte - de kwaliteitsdiensten zullen u maken een goede bedrijfservaring hebben.

Bedrijfteam

Verkoopteam

Ons verkoopteam is klein maar beroeps. Al ons verkooppersoneel is rijk aan chemische ervaringen ongeveer 10 jaar. Wij kunnen grote inspanningen leveren om de beste dienst voor onze klanten met zelfde hartstocht, enthousiasme en toewijding te verlenen. en Onze verkoopdirecteur heeft de dienstervaringen van vele jaren voor één of ander multinationaal farmaceutisch bedrijf zoals Abbott, Novartis etc….

 

Shanghai Runkey Biotech Co., Ltd.

Verkoopdirecteur: Terry Zhang Email: terry@runkeybio.com Tel.: +86 13524351019

 

Shanghai Runkey Biotech Co., Ltd.

Financiëndirecteur: Mej. Liu Email: Miya@runkeybio.com Tel.: +0086 17317815515

CONTACT

Adres: Zaal 601, die 62, Nr 221, Caiyun-Road, Shanghai, 201306, China bouwen

  • Tel.:86-21-58070171
  • Fax:86-21-58070171
  • Werktijd:9:00-18:00
  • Mobile Site